PlayStation 5 Kopen bij Amazon? šŸŽ® Met onze 5 tips gaat het je lukken!


Nieuw: Minder lezen, meer begrijpen.

Check onze nieuwe stap-voor-stap Amazon tutorial!

Met deze 5 tips scoor jij je PS5 bij Amazon! šŸŽ®

Zelfs als de PlayStation op voorraad is bij een winkel zoals Amazon, dan is deze vaak binnen 5 minuten alweer uitverkocht. Dit komt doordat Sony - net als Microsoft - de vraag van consumenten niet aan kan. Door het chiptekort konden de fabrikanten niet genoeg exemplaren van de PlayStation 5 en Xbox Series X maken. De chiptekorten zijn sinds kort vrijwel volledig opgelost. Waarom de PS5 nog steeds niet in de schappen ligt? Dat komt doordat Sony niet genoeg en zo snel Playstations kan maken in vergelijking met de enorme vraag van consumenten. Met onze 5 tips om een PlayStation 5 te kunnen kopen bij Amazon weten we vrijwel zeker dat het je gaat lukken om je console te bemachtigen!

1. Maak een Amazon.nl account aan en vul je adresgegevens in.

Amazon is een webshop in meerdere landen en levert vanuit vrijwel elk land waarin ze opereren naar Nederland en Belgiƫ. Je deelt je Amazon account automatisch over alle landen. Dit houdt in dat je maar ƩƩn Amazon account hoeft aan te maken, welke je kunt gebruiken in elk Amazon land. Omdat niet elk land levert naar Nederland en Belgiƫ hebben we hieronder een lijst gemaakt met Amazon's die dat wel doen:

Zorg er dus zeker voor dat je een account hebt op Ć©Ć©n van bovenstaande Amazon's. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je een geldig bezorgadres hebt ingevuld op je Amazon profiel. Ook dit hoeft maar Ć©Ć©n keer, omdat je accounts dus worden gedeeld met de andere landen. Tenslotte is het ook erg belangrijk om al ingelogd te zijn als er een Amazon PS5 drop plaatsvindt. Inloggen moet je bij elke land van Amazon apart doen. Je moet dus in totaal 6x inloggen als je geen PlayStation 5 Amazon drop wilt missen.

*Amazon Verenigd Koninkrijk rekent sinds de Brexit een extra bedrag van 50 euro. Deze extra kosten betaal je bij het afrekenen.

2. Vraag een gratis (debit) creditcard aan.

Voor bijvoorbeeld Amazon.co.uk, Amazon.fr, Amazon.es kun je de 30-dagen gratis proefperiode van Prime alleen activeren via een (debit) creditcard. Deze kun je tegenwoordig gratis en en binnen enkele minuten online aanvragen via bijvoorbeeld Revolut. Een account aanmaken bij Revolut is gratis en een (online) debit creditcard vraag je binnen 5 minuten aan via je account. Revolut Bank UAB is gelicentieerd door de Europese Centrale Bank en gereguleerd door de Bank van Litouwen en is dus helemaal te vertrouwen. Naast de aankoop van een PlayStation 5 of Xbox Series X kun je de credit card ook voor andere betalingen en andere winkels gebruiken. Gebruik deze link om een gratis account aan te maken.

Advertentie. Scroll naar onder om verder te lezen.

3. Koppel een betaalmethode aan je Amazon account.

Om bij een PlayStation 5 drop zo snel mogelijk af te kunnen rekenen, is het belangrijk om je betaalmethode alvast gekoppeld te hebben aan je Amazon account. Onze voorkeur gaat uit naar een (debit) creditcard. Met een creditcard kun je op elke Amazon betalen en kun je One-Click Payments inschakelen. Zo zorg je ervoor dat je de meeste kans maakt bij het succesvol afrekenen van een PS5 bij de volgende drop. Heb je geen creditcard? Check dan de volgende stap om een gratis debit creditcard aan te vragen.

Heb je geen (gratis) creditcard en wil je er ook geen aanvragen? Dan kun je bij de Nederlandse en Duitse Amazon betalen met iDeal, Bancontact en Mister Cash. Houd er rekening mee dat je dan geen drops bij andere Amazon's kunt afrekenen.

4. Start een gratis Amazon Prime lidmaatschap

Prime is het betaalde lidmaatschap van Amazon waarmee je onder andere de volgende voordelen krijgt: gratis snelle levering, toegang tot duizenden gratis films en series via Prime Video, maandelijks gratis games via Prime Gaming en nog veel meer. Naast deze voordelen is er ook een nadeel. Amazon heeft sinds korte tijd door dat ze toch wel van hun PlayStation 5's afkomen. Daarom verplichten ze je nu in de meeste gevallen om een Amazon Prime abonnement af te sluiten voordat jij je PS5 bij Amazon kunt kopen. Gelukkig voor ons heeft Amazon een 30-daagse gratis proefperiode op Amazon Prime. Dit houdt in dat je genoeg tijd hebt om een PS5 te scoren via onze bot bij Amazon. Amazon Prime inschakelen gaat bij Amazon Nederland en Duitsland gemakkelijk via iDeal, Bancontact of Mister Cash. Prime inschakelen bij de andere Amazon's gaat iets lastiger.

Bij Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es en Amazon.co.uk heb je een (debit) creditcard nodig om een gratis 30-daagse proefperiode van Amazon Prime te kunnen starten. Lees terug in stap 3 hoe je snel en gratis een N26 debit creditcard kunt aanvragen. Naast een creditcard heb je ook een adres nodig in dat land. Gebruik bijvoorbeeld het adres van een McDonaldā€™s in Frankrijk als je Prime wilt starten op Amazon.fr. Je account wordt niet verbannen als je dit doet.

BELANGRIJK: Je hebt voor ELKE Amazon apart Prime nodig! Met alleen Nederlandse Prime heb je dus nog geen Prime bij de andere Amazon's. Je kunt Amazon Prime in elk land apart 30 dagen uitproberen.

Amazon.de: Krijg je de melding "Probeer Prime op Amazon.nl"? Klik dan op "Niet nu", klik daarna op de knop "Meer opties bekijken, ook voor andere landen" en klik vervolgens op de grote gele knop met de tekst "Probeer Prime 30 dagen uit".

LET OP: Bij elke Amazon heb je een adres nodig in dat land om Prime te kunnen afsluiten. Vul daarom een willekeurig adres in van dat land > Abonneer je op Prime > Verander je bezorgadres naar je echte adres > Koop een PS5 > Annuleer Prime.

PS5 gekocht? Super! Als het je is gelukt om een PS5 te kopen, kun je Prime direct annuleren via je account. Kom je er niet uit? Volg dan de stappen op deze Amazon hulppagina. Je kunt dezelfde stappen volgen op elke Amazon website.

Advertentie. Scroll naar onder om verder te lezen.

5. Word lid van ons gratis PS5 Voorraad Kanaal

Via ons PlayStation 5 Voorraad Kanaal ontvang jij binnen milliseconden een melding via WhatsApp of Telegram van nieuwe voorraad bij MediaMarkt, Amazon, Bol.com, Coolblue of Ć©Ć©n van onze andere 16 ondersteunde winkels. De Playstation 5 Voorraad Checker van laagstAlerts speurt voor jou het internet rond. Onze bot ververst continu honderden productpagina's naar nieuwe PS5 voorraad, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Zodra onze bot nieuwe PS5 voorraad tegenkomt, krijg jij enkele milliseconden later een melding via WhatsApp of Telegram. Melding ontvangen? Open 'm direct en probeer zo snel mogelijk af te rekenen. Een PlayStation 5 drop is vaak binnen 5 minuten weg.

laagstAlerts is geen bot welke automatisch namens jou een PS5 aankoop plaatst bij een webwinkel. Wij zijn tegen scalpers en willen juist dat de echte fan een PS5 kan bemachtigen voor normale winkelprijzen.

Ideaal voor bij je PS5: