Over Ons

Wat is laagstAlerts?

laagstAlerts is een gratis platform waarop voorraadmeldingen van schaarse producten van meer dan zestien winkels worden gedeeld via Telegram en WhatsApp.

Ben je op zoek naar de nieuwe PlayStation 5 of Xbox Series X? Word lid van ons Telegram- of WhatsApp voorraadkanaal waarin nieuwe drops bij onder andere MediaMarkt, Coolblue en Amazon worden gedeeld. Het platform is volledig gratis en door iedereen gemakkelijk te gebruiken, omdat het werkt via het Messenger platform wat je wellicht toch al gebruikt.

  • Ontvang nieuwe drops binnen milliseconden
  • Werkt via Telegram en WhatsApp
  • Ondersteuning voor zestien winkels
  • Volledig gratis en dat zal het ook altijd blijven

Klaar voor de eerste drop?

01

Word lid

Word lid van ons gratis Telegram of WhatsApp kanaal

02

Wacht op een drop

Wacht op een bericht voor de eerstvolgende voorraad-drop

03

Koop het product

Zodra je een melding ontvangt moet je het product zo snel mogelijk afrekenen

Haal het meeste uit onze kanalen

Ook als je lid bent van ons kanaal is het nog niet makkelijk om een nieuwe drop succesvol af te rekenen. Hoe je de meeste kans maakt? Dat lees je hieronder.

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je lid wordt van ons kanaal. Je hebt bij de meeste van onze laagstAlerts-bots de keuze uit Telegram en WhatsApp. Wij raden Telegram aan omdat meldingen hier enkele seconden eerder verschijnen dan via WhatsApp. Tip: zet meldingen met geluid aan voor onze kanalen!

Nu is het tijd om te wachten op de eerstvolgende drop. Dit kan even duren, afhankelijk van hoe schaars het product is. In weekenden zijn er vrijwel geen drops. Hoe groter de (web)winkel, hoe frequenter er nieuwe voorraad komt. Voorbeelden van grote webwinkels zijn Amazon, MediaMarkt en Coolblue. Omdat de producten in onze bots schaars zijn, is het zeer belangrijk om zo spoedig mogelijk de betaling af te ronden zodra wij een melding sturen.

Bekijk onze Bots